Wat kan ik aan duurzaamheid doen als…

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail

Nieuws

Uitslag mentimeter
Afgelopen woensdag vond de afsluiting van het onderzoek bedrijventerreinaanpak plaats in Veluvine. Ruim vijftig lokale ondernemers lieten zich informeren over de opgehaalde onderzoeksresultaten.
Inwoners van o.a. de gemeente Nunspeet kunnen een beroep doen op een groep enthousiaste tuincoaches. Een tuincoach is een vrijwilliger die samen met de bewoner een rondje door de tuin loopt.
Wethouder Jaap Groothuis heeft de slimme bandenpomp van ‘Band op Spanning’ in gebruik genomen. Deze pomp weet precies wat de optimale bandenspanning van je auto is, zodat je maximaal brandstof kunt besparen.
Huiseigenaar Jos & Ina Schoot Uiterkamp uit Nunspeet geven op 22 en 29 maart om 19:30 uur een rondleiding in hun energiezuinige woning. Tijdens deze thematour laten zij bezoekers zien hoe de warmtepomp, ventilatie en zonnecollectoren samenwerken.
Wethouder Marijke Storteboom die aan tegelwippen doet
Meer groen in voor- en achtertuinen. Dat is het doel van de ludieke, landelijke campagne 'NK Tegelwippen'. De Noord-Veluwse gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem doen mee en dagen elkaar uit.
Noord-Veluwse gemeenten én waterschap werken aan een klimaatrobuuste regio.