Kijk binnen bij de duurzame woning van Jos & Ina

Huiseigenaar Jos & Ina Schoot Uiterkamp uit Nunspeet geven op 22 en 29 maart om 19:30 uur een rondleiding in hun energiezuinige woning. Tijdens deze thematour laten zij bezoekers zien hoe de warmtepomp, ventilatie en zonnecollectoren samenwerken.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om ideeën op te doen voor het verduurzamen van hun eigen woning en al hun vragen aan Jos & Ina te stellen. Inschrijven is gratis en kan via duurzamehuizenroute.nl.

“Ik heb in onze woning een bodem/water-warmtepomp, ventilatie met warmteterugwinning en zonnecollectoren laten installeren”, vertelt Jos. Tijdens de rondleiding vertellen Jos & Ina graag hoe ze het aanpakten en hun woning ervaren: “Omdat we de kans kregen om een nieuw huis te bouwen konden we het in een keer goed doen. Geen aardgas en energieneutraal. Een heerlijk huis, voorbereid op de toekomst!”

Gratis inschrijven voor de thematour

In maart en april vinden in heel Nederland thematours plaats. Tijdens de thematours leiden huiseigenaren bezoekers rond in en om hun woning. Ze vertellen enthousiast hoe zij het verduurzamen van hun woning hebben aangepakt. Inwoners uit gemeente Nunspeet zijn van harte welkom om ideeën op te doen. Bekijk het overzicht van alle thematours via de website van de Duurzame Huizen Route.

Duurzame Huizen Route

De thematours zijn onderdeel van de Nationale Duurzame Huizen Route: een onafhankelijk platform voor iedereen met interesse in duurzaam wonen en (ver)bouwen. De thematours worden mede mogelijk gemaakt door de 43 gemeenten, waaronder Nunspeet, en provincies Fryslân en Zuid-Holland. Zij moedigen inwoners aan om op een laagdrempelige manier kennis te maken met duurzaam wonen.

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail