Wat kan ik aan duurzaamheid doen als…

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail

Nieuws

Kinderen die meedoen aan de textielrace
De gemeenten Ermelo, Putten, Harderwijk, Elburg, Nunspeet en Oldebroek organiseren in samenwerking met textielinzamelaar Climpex de Textiel Race.
De Toekomstbestendig Wonen Lening is nu ook beschikbaar voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Dat heeft het college van B&W van de gemeente Nunspeet besloten.
Inwoners uit de Noord-Veluwse gemeenten Hattem, Harderwijk, Elburg, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen vanaf 1 maart 2023 bij het nieuwe Duurzaamheidsloket Noord Veluwe terecht.
Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 maart ploft TFI – vitaler groen in opdracht van de gemeente Nunspeet de monumentale bomen aan de Eperweg.
Inwoners van de gemeente Nunspeet scheiden steeds beter hun afval. Toch bestaat ongeveer de helft van de gemiddelde restafvalcontainer uit ander afval. Daarom is de campagne ‘Jouw afval heeft toekomst’ gestart.
Mezenkastje
Op woensdag 15 februari 2023 om 13.30 uur deelt wethouder Wichert Stoffer samen met enkele collega’s houten nestkastjes en zaailingen uit op het marktplein in Nunspeet.