Nieuw duurzaamheidsloket voor inwoners Noord-Veluwe

Inwoners uit de Noord-Veluwse gemeenten Hattem, Harderwijk, Elburg, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen vanaf 1 maart 2023 bij het nieuwe Duurzaamheidsloket Noord Veluwe terecht.

Vanaf 1 maart is Duurzaamheidsloket Noord Veluwe hét startpunt voor inwoners die willen verduurzamen. Het nieuwe gemeentelijke én regionale loket helpt inwoners met informatie en advies over energie besparen en klimaatadaptatie.

Meer comfort, een lagere energierekening en een beter klimaat

Het is belangrijk om inwoners te blijven stimuleren en helpen om in en rond het huis duurzaamheidsmaatregelen te nemen. Of het nu gaat om energie besparen, verduurzamen of de eigen omgeving klimaatbestendig inrichten. Het draagt allemaal bij aan klimaatdoelstellingen. En, het brengt inwoners meer comfort, een lagere energierekening en een beter klimaat voor nu en volgende generaties.

Nieuwe website en contactgegevens

Het nieuwe duurzaamheidsloket is te vinden op www.duurzaamheidsloketnoordveluwe.nl. Bellen kan met (088) 525 41 10 (lokaal tarief). Na een Europese aanbesteding is het Regionaal Energieloket de partij die het nieuwe gemeentelijke en regionale duurzaamheidsloket namens de regiogemeenten verzorgt.

Afscheid van Veluwe Duurzaam

Vanaf 1 maart stopt duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. In opdracht van en namens de gemeenten en het waterschap hielpen zij de afgelopen jaren vele inwoners verder bij hun duurzaamheidsvragen. Daarvoor zijn de zeven gemeenten en het waterschap Veluwe Duurzaam dankbaar. Via Duurzaamheidsloket Noord Veluwe wordt de ambitie doorgezet om de regio steeds meer te verduurzamen.

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail