Ontzorgingsprogramma maatschappelijk vastgoed

Voor maatschappelijke instellingen is er een initiatief van de provincie Gelderland genaamd Klimaatklaar Gelderland. Een ontzorgingsprogramma voor klein maatschappelijk vastgoed.

Bezit u klein maatschappelijk vastgoed en heeft u behoefte aan kennis of advies om gebouw(en) te verduurzamen? Maak kosteloos gebruik van Klimaatklaar Gelderland.

Begeleiding op maat

Het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed kan een uitdaging zijn. Bijvoorbeeld als u niet weet waar u moet beginnen of wat het aanbod is. Of als het u ontbreekt aan mankracht. Daarom biedt Klimaatklaar Gelderland ondersteuning en begeleiding op maat.

Kosteloos advies

Eigenaren van maatschappelijk vastgoed in Gelderland kunnen tot en met december 2024 kosteloos gebruikmaken van kennis en advies, gegeven door duurzaamheidscoaches. Zowel één op één coaching als groepscoaching is mogelijk. De coach helpt u stap voor stap naar een uitvoerbaar plan. Voor meer informatie zie: Klimaatklaar Gelderland.

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail