Wat kan ik aan duurzaamheid doen als…

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail

Nieuws

Laat je inspireren door ervaringsverhalen van huiseigenaren. Of bezoek een duurzame woning in jouw omgeving op zaterdag 4 november.
Van 7 tot en met 14 oktober 2023 is het de Week van Duurzaamheid in regio Noord Veluwe. Dit is een week vol leuke en informatieve activiteiten die het belang van duurzaamheid laten zien en je inspireren om duurzamer te leven. Kom en laat je inspireren, want er valt veel te beleven!
De gemeente Nunspeet doet dit jaar voor het eerst mee aan ‘Noord Veluwe in 1 dag schoon’. Deze grootschalige opruimactie vindt plaats op woensdag 11 oktober.
De gemeenten Ermelo, Putten, Harderwijk, Elburg, Nunspeet en Oldebroek organiseren ook dit jaar weer de E-waste Race. In de gemeente Nunspeet doet De Morgenster mee.
<a href="https://www.freepik.com/free-vector/environment-doodle-vector-renewable-energy-concept_17224308.htm#query=sustainability&position=11&from_view=search&track=sph">Image by rawpixel.com</a> on Freepik
Van 7 t/m 15 oktober is het Week van Duurzaamheid. Gemeente Nunspeet zoekt bedrijven en organisaties die een duurzame actie of activiteit willen organiseren in die week.
TenneT, Liander en Stedin organiseren op 27 juni een webinar voor bedrijven om inzicht te geven in flexibel elektriciteitsvermogen.