Duurzaam wonen? Kijk eens bij de buren!

Laat je inspireren door ervaringsverhalen van huiseigenaren. Of bezoek een duurzame woning in jouw omgeving op zaterdag 4 november.

Nationale Duurzame Huizen Route

De Nationale Duurzame Huizen Route is een platform vol tips en verhalen over duurzaam wonen. Wil jij jouw huis verduurzamen? Huiseigenaren in heel Nederland helpen je graag op weg.

Bezoek een duurzaam huis

Op 4 november openen honderden gastvrije huiseigenaren hun deuren voor bezoekers. Zij geven tips en uitleg over bijvoorbeeld isolatie, balansventilatie of een warmtepomp. Ervaar duurzaam wonen in de praktijk en schrijf je in voor een bezoek via www.duurzamehuizenroute.nl.

Meer dan 2.100 duurzame voorbeelden

Laat je inspireren door tal van ervaringsverhalen, online video’s en meer dan 2.100 duurzame huizen op www.duurzamehuizenroute.nl.

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail