Organiseer een actie of activiteit tijdens Week van Duurzaamheid

Van 7 t/m 15 oktober is het Week van Duurzaamheid. Gemeente Nunspeet zoekt bedrijven en organisaties die een duurzame actie of activiteit willen organiseren in die week.

Tijdens de Week van Duurzaamheid zijn er diverse acties en activiteiten in de gemeente Nunspeet. Daarmee willen we inwoners enthousiasmeren om aan de slag te gaan met duurzaamheid. Lokale ondernemers en organisaties kunnen daarbij helpen. Daarom zoeken we bedrijven en organisaties die een actie of activiteit willen organiseren tijdens deze week.

Actie of activiteit

Zie jij kansen voor jouw organisatie of bedrijf tijdens de Week van Duurzaamheid? Heb je een leuk idee waarmee je inwoners kunt stimuleren om duurzame keuzes te maken of bewustwording kunt creƫren? Bijvoorbeeld met een kortingsactie of prijsvraag. Of wil je inwoners informeren over een specifiek onderwerp tijdens een duurzaamheidsmarkt? Laat het ons weten. De acties en activiteiten vinden plaats tussen 7 t/m 15 oktober 2023.

Zichtbaarheid deelnemers

Alle deelnemende bedrijven en organisaties krijgen een plekje op de website van Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe. Zo krijgt jouw actie of activiteit meer bekendheid en dragen we bij aan de zichtbaarheid van jouw onderneming/organisatie.

Meedoen?

Stuur een mail naar nunspeetleeftnatuurlijk@nunspeet.nl en omschrijf de actie/activiteit die je wilt aanbieden. Aanmelden kan tot 26 augustus 2023.

<a href="https://www.freepik.com/free-vector/environment-doodle-vector-renewable-energy-concept_17224308.htm#query=sustainability&position=11&from_view=search&track=sph">Image by rawpixel.com</a> on Freepik

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail