Wat kan ik aan duurzaamheid doen als…

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail

Nieuws

Inwoners uit de Noord-Veluwse gemeenten Hattem, Harderwijk, Elburg, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen vanaf 1 maart 2023 bij het nieuwe duurzaamheidsloket terecht met hun vragen over energie besparen en klimaatadaptatie.
Voor maatschappelijke instellingen is er een initiatief van de provincie Gelderland genaamd Klimaatklaar Gelderland. Een ontzorgingsprogramma voor klein maatschappelijk vastgoed.
Binnen twee weken tijd is het beschikbare budget van de actie van de Noord-Veluwse gemeenten al bereikt. Er is met groot enthousiasme gereageerd.
Afbeelding van een huis met warmtescan
Benieuwd waar er warmte (=energie) uit jouw woning weglekt? Met een warmtescanfoto worden de ‘warmtelekken’ in je woning zichtbaar.
Het is verleidelijk om deze donkere winterdagen warm binnen te blijven. Maar juist het naar buiten gaan is in deze periode goed voor lichaam en geest.
Wist je dat herfstbladeren een belangrijke voedselbron voor de bodem zijn? Maak dus gebruik van herfstbladeren want ze zijn heel nuttig.