Eindejaars Energiebespaaractie beëindigd

Binnen twee weken tijd is het beschikbare budget van de actie van de Noord-Veluwse gemeenten al bereikt. Er is met groot enthousiasme gereageerd.

De Eindejaars Energiebespaaractie bleek een groot succes. Bijna 1500 bonnen zijn er ingediend bij duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam en daarmee is het beschikbare budget bereikt. Met de Eindejaarsactie wilden de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem inwoners tijdens de decembermaand helpen energie en kosten te besparen. Inwoners konden 50% korting krijgen als ze één of meerdere product kochten bij een bouwmarkt, doe-het-zelf winkel, installatie- of bouwbedrijf in de regio Noord-Veluwe.

De meest populaire producten tijdens de actie waren: radiatorventilatoren, infraroodpanelen, ledlampen, inductiekookplaten en radiatorfolies. Met deze producten kunnen inwoners meer energie besparen.

Over Veluwe Duurzaam

Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Inwoners en bedrijven kunnen bij het loket terecht voor onafhankelijke informatie en advies op het gebied van energiebesparing en verduurzaming van woning, tuin en omgeving.

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail