Nieuws

Op zaterdag 23 maart is het Compostdag. Net als voorgaande jaren deelt de gemeente Nunspeet daarom weer gratis compost uit op de gemeentewerf, Hullerweg 121.
Van 18 maart tot 11 april 2024 vindt de Textiel Race Noord-Veluwe plaats. De Textiel Race stimuleert inwoners om oud textiel in te leveren. Helpt u mee?
De gemeente Nunspeet stimuleert haar inwoners om hun tuin groener en klimaatbestendig te maken. Om het vervangen van tegels voor groen makkelijker te maken, start de gemeente met de tegeltaxi.
In de week van 19 februari ploffen wij de bomen aan de Eperweg tussen de F.A. Molijnlaan en Dr. Schutlaan en aan de Harderwijkerweg tussen de Winckelweg en Berenbosweg.
Laat je inspireren door ervaringsverhalen van huiseigenaren. Of bezoek een duurzame woning in jouw omgeving op zaterdag 4 november.
Van 7 tot en met 14 oktober 2023 is het de Week van Duurzaamheid in regio Noord Veluwe. Dit is een week vol leuke en informatieve activiteiten die het belang van duurzaamheid laten zien en je inspireren om duurzamer te leven. Kom en laat je inspireren, want er valt veel te beleven!

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail