Energiekosten verlagen? Kom naar de Energie Inloop

Wilt u uw energierekening verlagen? Uw wooncomfort verhogen? Of heeft u vragen over zonnepanelen, isolatie of andere energiebesparende maatregelen? Kom dan naar de Energie inloop in het gemeentehuis in Nunspeet.

Eerste donderdag van de maand

Elke eerste donderdag van de maand kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur gratis persoonlijk advies krijgen. De eerste inloop is op donderdag 2 mei 2024. Wandel gerust binnen!

Wat kunt u verwachten:
- Persoonlijk advies van lokale energiecoaches; 
- Tips voor het besparen van energie in uw situatie; 
- Informatie over subsidies en financiƫle regelingen;
- Hulp bij het aanvragen van subsidie;
- Mogelijkheden voor collectieve energieprojecten.

Kom langs en ontdek hoe u kunt besparen en tegelijkertijd kunt bijdragen aan een schonere en duurzamere toekomst voor u en uw omgeving! Soms is het beter om bij u thuis uw situatie te bespreken. Daar kunt u tijdens de inloop een afspraak voor maken.

Over de Energie Inloop

De Energie inloop is een initiatief van Gemeente Nunspeet in samenwerking met Nunspeet Energie. Met de inloop wil de gemeente inwoners helpen bij het terugdringen van hun energiekosten. Aanmelden voor de inloop is niet nodig. Wees welkom voor een goed advies en een gratis kopje koffie!

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail