Nieuws

Komend jaar sluit de gemeente Nunspeet aan bij de Stimuleringsregeling Noord-Veluwe. Dit gaat een aanpassing betekenen van de bestaande gemeentelijke afkoppelingsregeling...
Voor zakelijk gebruikers komt er per 4 januari 2021 een extra subsidie voor zonnepanelen beschikbaar. Het gaat om de vernieuwde ISDE: Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing.
Afbeelding nieuws energiestrategie
Wat is uw mening over zonneparken en windmolens op de Noord West Veluwe? Onlangs gingen we in gesprek met bewoners uit onze gemeente.
Niels Bouw en Henk Graafland
Van gedachten wisselen over kleine, energiebesparende maatregelen? Hulp nodig bij het aanvragen van subsidie? Enthousiaste vrijwilligers uit de gemeente adviseren je over energiebesparende maatregelen in je woning.
Afbeelding nieuws aardgasvrij
In september werden samenwerkingsafspraken getekend door de gemeente Nunspeet, Liander, Woningcorporatie Omnia en energiecoöperatie NunspeetEnergie. Samen op weg naar een aardgasvrije toekomst.

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail