Nieuws

Huiseigenaar Jos & Ina Schoot Uiterkamp uit Nunspeet geven op 22 en 29 maart om 19:30 uur een rondleiding in hun energiezuinige woning. Tijdens deze thematour laten zij bezoekers zien hoe de warmtepomp, ventilatie en zonnecollectoren samenwerken.
Wethouder Marijke Storteboom die aan tegelwippen doet
Meer groen in voor- en achtertuinen. Dat is het doel van de ludieke, landelijke campagne 'NK Tegelwippen'. De Noord-Veluwse gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem doen mee en dagen elkaar uit.
Noord-Veluwse gemeenten én waterschap werken aan een klimaatrobuuste regio.
Immanuelschool
De Textiel Race, een educatief project waarbij scholen de strijd aangaan met het inzamelen van textielafval en zich bewust worden over circulariteit. Voor Nunspeet doet de Immanuelschool mee.
Wie tussen 14 februari en 31 juli 2022 één of meerdere energiebesparende producten bij de bouwmarkt koopt, kan een deel van zijn aankoopbedrag terugkrijgen via Veluwe Duurzaam, het duurzaamheidsloket van o.a. de gemeente Nunspeet.
Je woont fijn en bent tevreden met de buurt en de mensen om je heen. Het ligt dus voor de hand om hier zo lang mogelijk te blijven wonen. Zeker als je je huis energiezuiniger kunt maken. Met de Toekomstbestendig Wonen Lening is dat mogelijk.

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail