Nieuws

Afbeelding nieuws energiestrategie
De Noord-Veluwse gemeenteraden, Provinciale Staten en het waterschap hebben de Regionale Energiestrategie (RES) vastgesteld en op 9 juli aangeboden bij het Nationaal Programma RES. Een mooie stap om verder te bouwen aan een energieneutrale Noord-Veluwe. In de RES staat hoe de regio 0,53 TWh duurzame elektriciteit in 2030 wil gaan opwekken.
Niels Bouw en Henk Graafland
Van gedachten wisselen over kleine, energiebesparende maatregelen? Hulp nodig bij het aanvragen van subsidie? Enthousiaste vrijwilligers uit de gemeente adviseren je over energiebesparende maatregelen in je woning.
Afbeelding nieuws aardgasvrij
In september werden samenwerkingsafspraken getekend door de gemeente Nunspeet, Liander, Woningcorporatie Omnia en energiecoöperatie NunspeetEnergie. Samen op weg naar een aardgasvrije toekomst.

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail