Warmteteam

Sinds kort is in Nunspeet een Warmteteam actief. Onder begeleiding van de gemeente en de lokale energiecoöperatie NunspeetEnergie maken vrijwilligers op aanvraag inzichtelijk wat de conditie van jouw woningisolatie is en waar nog winst valt te behalen.

In de wintermaanden gaan de vrijwilligers van het Warmteteam met een warmtecamera op pad. Zij bezoeken op afspraak geïnteresseerde huiseigenaren. De beelden van de gevel worden in een halfuur gemaakt. Zij komen hiervoor niet in huis. Na bewerking en analyse van de beelden wordt een tweede afspraak gemaakt voor een keukentafelgesprek. Duidelijk wordt wat de staat van de isolatie is en waar mogelijk kansen voor verbetering liggen. Je hoort ook meer over de subsidiemogelijkheden die er in Nunspeet zijn. Tot de mogelijke vervolgstappen behoort o.a. een maatwerkadviesgesprek.

Wil je weten hoe jouw huis erbij staat? En waar je mogelijk warmte verliest? Geef het door!

Aanmelden

Geef je telefoonnummer en e-mail door via info@nunspeetenergie.nl. Vermeld daarbij ‘Warmteteam’. Vervolgens nemen de vrijwilligers van het  Warmteteam contact op om een afspraak te maken.

Het Warmteteam is een initiatief van de gemeente Nunspeet en NunspeetEnergie, de lokale energie coöperatie. Aan de inzet van het Warmteteam zijn geen kosten verbonden.

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail