Ontvang korting op vloerisolatie, raamfolie en meer

Bespaar in de decembermaand energie en kosten met de Eindejaars Energiebespaaractie van Veluwe Duurzaam.

Let op: deze actie is vervroegd beëindigd omdat het beschikbare budget is bereikt!

In de maand december kun je de helft van je aankoopbedrag terugkrijgen als je één of meerdere energiebespaarproducten hebt gekocht. Denk aan isolatiematerialen, ledverlichting, infraroodpanelen en nog veel meer. Met deze Eindejaars Energiebespaaractie wil de gemeente Nunspeet inwoners tijdens de decembermaand helpen energie en kosten te besparen. Inwoners krijgen korting als ze een product halen bij een bouwmarkt, doe-het-zelf winkel, installatie- of bouwbedrijf in de regio Noord-Veluwe. Daarna kunnen ze hun bon(nen) online inleveren bij duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Deze actie geeft inwoners een extra steuntje in de rug om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. Wie bijvoorbeeld zijn woning isoleert, heeft minder last van kou en hoeft minder te stoken. Dat kan een lagere energierekening opleveren. En met kleine energiebespaarproducten zoals raamfolie of deurdrangers is het ook mogelijk om tocht of kou tegen te houden.

Ook korting op infraroodpanelen

Daarnaast kunnen inwoners ook korting krijgen op producten als een inductiekookplaat, een waterbesparende douchekop en infraroodpanelen. Met een infraroodpaneel verwarm je niet een hele ruimte, maar alleen de plek waar je zit of bezig bent. Deze panelen verwarmen gericht en besparen weer energie.

Deelnemende producten en declareren

Wie één of meerdere deelnemende producten heeft gekocht, kan zijn totale aankoopbedrag en bon(nen) via de website van Veluwe Duurzaam indienen. Ieder huishouden kan in december één keer declareren. Deze declaratie kan uit meerdere bonnen bestaan. Een huishouden ontvangt dan de helft van het aankoopbedrag terug op zijn rekening (tot maximaal 150 euro).

De actie loopt tot en met 31 december 2022. Bonnen van de maand november mogen ook nog ingediend worden. Meer informatie over de deelnemende producten, de voorwaarden en het declareren is te vinden op de website: www.veluweduurzaam.nl/eindejaarsactie.

Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van o.a. de gemeente Nunspeet. Inwoners en bedrijven kunnen bij het loket terecht voor onafhankelijke informatie en advies op het gebied van energiebesparing en verduurzaming van woning, tuin en omgeving.

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail