Duurzaamheidslening voor huurders

Wilt je je huurwoning verbeteren of energiezuiniger maken dan kom je mogelijk in aanmerking voor een duurzaamheidslening. De lening is bijvoorbeeld mogelijk voor het isoleren van gevel, vloeren en daken, maar ook voor zonnepanelen of een warmtepomp van huurwoningen. Het gaat om een consumptieverlening met een vaste lage rente (1,3%; peildatum 01.01.2020) en een looptijd van 10 tot 15 jaar.

Wat je moet weten

Aanvragen

Stuur je ondertekende aanvraagformulier duurzaamheidslening met de benodigde bijlagen naar de gemeente Nunspeet (postbus 79, 8070 AB in Nunspeet / gemeente@nunspeet.nl). De gemeente beoordeelt vervolgens aan de hand van je gegevens of je voldoet aan de voorwaarden. Daarna ontvang je het aanvraagformulier van SVn. SVn stuurt je een offerte.

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail