Bedrijventerrein Feithenhof

Gratis advies voor duurzaam en toekomstbestendig bedrijfspand

Uit onderzoek van 2019 blijkt dat Nunspeetse bedrijventerreinen toekomstbestendig zijn. Ook bedrijventerrein Feithenhof. Belangrijk verbeterpunt: duurzaamheid!

"Door te investeren in het zelf opwekken van energie bespaar je nu en verdien je in de toekomst. Inzicht in de mogelijkheden is daarbij de eerste stap. Dit project van de gemeente Nunspeet past daar uitstekend bij." - Ronald Cleijsen, Wivé Techniek.

De gemeente Nunspeet ondersteunt hierin met gratis duurzaamheidsadvies door de Stichting Energieke Regio Noord Oost Nederland (ERNON). 

  • ERNON neemt contact met op met de bedrijven op bedrijventerrein Feithenhof voor een afspraak over efficiënt verwarmen en koelen, energiebesparen, energieopwekken, groene daken en meer.
  • Bedrijven ontvangen vervolgens een plan van aanpak met de diverse maatregelen. Indien nodig kan ook de informatieplicht energiebesparing eenmalig gratis voor de bedrijven worden ingevuld.
  • Er wordt gekeken naar mogelijke samenwerking met andere bedrijven.

Gebruik maken van gratis advies

Neem dan contact op met ERNON via 085 273 63 28 of per e-mail (en vermeld uw bedrijfsnaam, adres, contactpersoon en -gegevens). 

Vragen?

Neem contact op met Paul van Liempt, beleidsmedewerker duurzaamheid bij de gemeente Nunspeet, via (0341) 25 99 11 of per mail

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail