Webinar: Hoe isoleer ik mijn ramen en deuren?

Wanneer is het zinvol je glas te vervangen? Ga je voor HR++ of triple glas? Tijdens de webinar van Veluwe Duurzaam op donderdag 25 november komen dit soort vragen aan de orde.

Niet goed geïsoleerde ramen en deuren zorgen voor warmteverlies in een woning. Wie wil besparen op zijn gasrekening en er binnen warmer bij wil zitten, doet er daarom goed aan zijn ramen en deuren te isoleren. Tijdens de webinar geeft een energieadviseur van Veluwe Duurzaam hier meer uitleg over en informeert hij over relevante subsidies en leningen. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen.

Een webinar is een laagdrempelige manier om kennis op te doen. Voorkennis is niet nodig. Wie interesse in de webinar heeft, kan zich opgeven via Veluweduurzaam.nl. Vragen over het onderwerp kunnen tijdens de webinar worden gesteld of al eerder worden doorgegeven via het aanmeldformulier.

Veluwe Duurzaam is het onafhankelijke duurzaamheidsloket van de gemeenten Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Inwoners, bedrijven en organisatie kunnen hier terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van hun woning, gebouw of tuin.

Ramen isoleren

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail