Project Zon op Nunspeet krijgt vervolg

Het succesvolle inkoopproject voor zonnepanelen van 2019, georganiseerd door NunspeetEnergie en de gemeente Nunspeet, krijgt een vervolg: Zon op Nunspeet II.

 

Onafhankelijk advies, persoonlijk contact en meedenken over zonnepanelen op uw dak. Binnen de gemeente Nunspeet is nog veel winst te behalen. Tijdens dit project wordt – na markt- en productonderzoek door NunspeetEnergie – samengewerkt met de producten, diensten en service van Atlas Power uit Putten. Zij scoorden het hoogst op prijs-prestatie.

Helaas kunnen geen fysieke informatieavonden worden georganiseerd in de vier kernen. Daarom worden er nu een viertal webinars georganiseerd op 10 februari, 25 februari, 9 maart en 25 maart 2021. Aanvang 20.00 uur. NunspeetEnergie coördineert dit project. U kunt u gratis en vrijblijvend aanmelden via info@nunspeetenergie.nl.

De gemeente Nunspeet beveelt deze actie van harte bij u aan.

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail