Energiecoaches

Van gedachten wisselen over kleine, energiebesparende maatregelen? Hulp nodig bij het aanvragen van subsidie? Enthousiaste vrijwilligers uit de gemeente adviseren je over energiebesparende maatregelen in je woning.

Het nemen van energiebesparende maatregelen scheelt niet alleen CO2-uitstoot, maar zorgt ook voor een lagere energierekening en meer comfort in de woning. De gemeente Nunspeet wil graag woningeigenaren hierin stimuleren en voorzien van passende informatie over hun eigen woonsituatie. Om inwoners daarin van advies te voorzien, zijn er energiecoaches opgeleid door Veluwe Duurzaam. Het nemen van energiebesparende maatregelen scheelt niet alleen CO2-uitstoot, maar zorgt ook voor een lagere energierekening en meer comfort in de woning. De gemeente Nunspeet wil graag woningeigenaren hierin stimuleren en voorzien van passende informatie over hun eigen woonsituatie. Om inwoners daarin van advies te voorzien, zijn er energiecoaches opgeleid door Veluwe Duurzaam.

Inwoners kunnen kosteloos en geheel vrijblijvend een gesprek bij Veluwe Duurzaam aanvragen. Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de Noord-Veluwe waar inwoners van o.a. de gemeente Nunspeet terecht kunnen voor energieadvies en advies op gebied van verduurzaming. Het aanvragen van een gesprek met een coach kan via veluweduurzaam.nl.

Niels Bouw en Henk Graafland

Op de foto met bloemen: Niels Bouw (links) en Henk Graafland (rechts). Niet op de foto: Sandra Marsman.

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail