Energiebespaaractie

Wie tussen 14 februari en 31 juli 2022 één of meerdere energiebesparende producten bij de bouwmarkt koopt, kan een deel van zijn aankoopbedrag terugkrijgen via Veluwe Duurzaam, het duurzaamheidsloket van o.a. de gemeente Nunspeet.

Met deze tweede editie van de Energiebespaaractie trekken de Noord-Veluwse gemeenten en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam alles uit de kast om inwoners te stimuleren aan de slag te gaan met het besparen van energie. Deelnemende producten zijn dit keer bijvoorbeeld ook inductiekookplaten, HR++ glas en ventilatiesystemen.

De Energiebespaaractie geeft inwoners een extra steuntje in de rug om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. Zowel met grote als kleine aanpassingen in huis kunnen zij energie besparen. Zo zorgt een kleine maatregel als een deurdranger of deurveer ervoor dat deuren niet onnodig open blijven staan in huis. Hierdoor blijft de warmte in de winter beter in huis hangen.

50 procent korting op kleine maatregelen

Wie kleine energiebesparende producten koopt, ontvangt 50 procent van het aankoopbedrag terug. Inwoners kunnen maximaal 50 euro terugkrijgen. Onder deze groep vallen bijvoorbeeld tochtstrips, deurdrangers en ledverlichting.

25 procent korting op grote maatregelen

Voor grote energiebesparende producten geldt een kortingsbedrag van 25 procent. Inwoners kunnen maximaal 100 euro terugkrijgen. Onder deze categorie vallen producten als muur- en loerisolatie, balansventilatiesysteem en een inductiekooktoestel. Combineren van kleine en grote maatregelen is mogelijk, maar met een maximum van 100 euro retour.  

Voorwaarden

Een overzicht van deelnemende producten en meer informatie over de voorwaarden vindt u op veluweduurzaam.nl.

Bon inleveren

Wie één of meerdere energiebesparende producten heeft gekocht, kan tot en met 14 augustus 2022 de aankoopbon uploaden via de website van Veluwe Duurzaam. Als het bedrag is goedgekeurd, wordt het geld overgemaakt. De korting is alleen voor inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail