50% korting op radiatorfolie, deurdrangers en meer

Tussen 11 en 24 oktober kun je als Noord-Veluwse inwoner de helft van je aankoopbedrag terugkrijgen als je één of meerdere energiebesparende producten koopt. Het gaat om o.a. radiatorfolie, ledlampen, deurdrangers en waterbesparende douchekoppen.

Daarbovenop biedt een aantal bouwmarkten zelf ook nog een korting op de materialen aan. De Energiebespaaractie wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. gemeente Nunspeet en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Juist met een aantal kleine aanpassingen kan er al veel worden bespaard. Zo zorgt een deurdranger of deurveer ervoor dat deuren niet onnodig open blijven staan in huis. Hierdoor blijf de warmte in de winter beter in huis hangen. Door een normale douchekop stroomt zo’n 12 liter water per minuut. Met een waterbesparende douchekop kan dit al worden teruggebracht naar 4,5 liter per minuut. Dat bespaart niet alleen water, maar ook energie. Er hoeft namelijk minder water verwarmd te worden.

Hoe werkt de actie? Wie één of meerdere energiebesparende producten heef gekocht, kan tot en met 7 november 2021 de aankoopbon uploaden via veluweduurzaam.nl/energiebespaaractie. De korting is alleen voor inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hatem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Extra korting bij bouwmarkten: in het kader van de Energiebespaaractie geeft een aantal bouwmarkten zelf ook korting op energiebesparende producten. De korting die Veluwe Duurzaam geeft, komt daarbovenop. De deelnemende bouwmarkten staan op de website Veluweduurzaam.nl vermeld.

Over Veluwe Duurzaam

Bij Veluwe Duurzaam kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van woning, tuin en milieu. Veluwe Duurzaam werkt in opdracht voor de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hatem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Energiebespaaractie

Gemeente Nunspeet & duurzaamheid

We streven er gezamenlijk naar om voor 2050 de CO2-teller op nul te zetten en de biodiversiteit te verbeteren. Waar mogelijk dragen we zelf zorg voor de afname. Daarnaast bieden wij handvatten voor onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties om hen te inspireren en te stimuleren bij te dragen aan een klimaatneutraal Nunspeet.

Nunspeet Leeft Natuurlijk!

Lees meer over Nunspeet Leeft Natuurlijk

Contact

Nunspeet Leeft Natuurlijk

(0341) 25 99 11

Markt 1, 8071 GJ Nunspeet

Stuur ons een e-mail